Minőségi Rozé Bor

Koch Kékfrankos Rozé Bor

Korszerű technológiával készített, a rosé borok között közepesen testes, friss és gyümölcsös bor. Illatában szamócás, málnás gyümölcsösség jelentkezik, ízében a roppanó szőlőszem üdeségét érezni.

Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott, saláták, halételek és könnyű fogások mellé.

0,75 l
11,5% Vol
2020

Prémium Rosé Borok

Duna-Tisza közi Néró Rozé

Néró rozé. Kézzel szüretelt, egyedi, finom édes szőlő illattal, jellegzetes fűszeres zamatanyagokkal rendelkező, elegáns bor. Magyar nemesítésű csemegeszőlő, azonban magas cukorfokkal szüretelhető fajta, ezért kiválóan alkalmas borkészítésre. Mértékletes fogyasztása bizonyítottan gyógy és gyulladáscsökkentő hatású.

Eper krémleves és epres ételek mellé tökéletes rozébor.

0,75 l
12,5% Vol
2020

Díjak:

14. Le Mondial du Rosé (Rosé világverseny) 2017:

Koch Csaba 2016-os Néró rozé aranyérem

Az Országház Bora 2021 cím


Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Rosé

Színében a félbe vágott eper jelenik meg. Illatában fajtajelleges málna. Málnás-szedres íz jegyekkel jelentkező, kedves rozé bor, ami egy kiemelkedő adottságú fajta, a biztosan kezelt reduktivitás és a borász merészségének sikeres találkozója. Az Alföldön ritkán készítenek ebből a nemes fajtából rozét - ez a változat igazolta a törekvést. Kissé telt, mégis jól iható, jelentős borászati tudást sejtető, elegáns bor.

0,75 l
12,5% Vol
2020

FRISCH Rosé Cuvée Selection

A legjobb dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, hozamkorlátozott Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Néró szőlőből házasított rosé cuvée bor. Gazdag illatok,  málnás, friss gyümölcsös ízek, és a szánkban szétroppanó szőlőszem üdesége jellemzi. Széles, tartalmas szinte ásványosnak tekinthető ez a rozé, mindamellett, hogy friss és gyümölcsös is.

0,75 l
13% Vol
2021

Díjak:

Vinagora 2020 Ezüstérem

Vinagora 2021 Aranyérem


Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!